“Korrupsioni”, SHBA pritet të zgjerojë listën e zezë me zyrtarë Ballkani Perëndimor

“Korrupsioni”, SHBA pritet të zgjerojë listën e zezë me zyrtarë Ballkani Perëndimor

Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, Uashingtoni pritet të zgjerojë listën e zezë me zyrtarë nga rajoni i Ballkanit Perëndimor. Sipas shkrimeve të një pjese të mediave, në listën e zezë të zgjeruar të Departamentit të Shtetit do të futeshin emra personash nga strukturat politike, por edhe nga sektori i drejtësisë nga rajoni. Komisioni Kundër Korrupsionit nuk përjashton zyrtarët nga vendi që të jenë në këtë listë.

“Atyre u servohen të gjitha gënjeshtra se kinse “po e luftojmë korrupsionin”, ndërsa u japin edhe informacione të gabuara, tani kanë ardhur të dëgjojnë me veshët e tyre dhe të shohin me sytë e tyre ku janë paratë. Mendoj se tani, sot, amerikanët duhet të publikojnë një raport nëse lista do të zgjerohet, lista e zezë dhe të shohim nëse vërtet ka ndonjë nga Maqedonia”, tha Goran Trpenoski – anëtar i KSHPK-së./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button