KRRE-ja publikoi çmimet e reja, shtrenjtohet vetëm Euro Super BS-95


Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) njofton se prej mesnate vetëm benzina Euro-Super BS-95 do të shtrenjtohet për gjysmë denari dhe do të shitët 60.50 denarë për litër, derisa çmimet e Euro Super BS 98 dhe Euro Dizelit mbetët të pandryshuara, edhe gjatë kësaj jave do të shitën 63.00 gjegjësisht 52.50 denarë për litër.

Euro super BS-95 do të shitet për 60.50 denarë për litër
Euro Super BS-98 do të shitet për 63 denarë për litër
Euro Dizel do të shitet për 52.50 denarë për litër

LEXO EDHE:

Back to top button