KRRE-ja vendos sot për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës sot duhet t`i publikojë çmimet e reja të derivateve të naftës. Javën e kaluar, me vendim të KRRE-së, çmimet e benzinës dhe dizelit u rritën për 0.50 denarë.

LEXO EDHE:

Back to top button