Kryetari i Shoqatës së Ndërtuesve tha se çfarë duhet pasur kujdes gjatë marrjes së vendimit për blerjen e një apartamenti

Kryetari i Shoqatës së Ndërtuesve tha se çfarë duhet pasur kujdes gjatë marrjes së vendimit për blerjen e një apartamenti

Kryetari i Shoqatës së Ndërtimtarisë, Andrea Serafimovski, në paraqitjen e tij sonte në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat, apelon qytetarët që kur të blejnë një apartament të mos udhëhiqen vetëm nga vendndodhja e tij, por t’i kushtojnë vëmendje cilësisë së ndërtimit.

“Ne kemi një numër të madh të vendbanimeve në Shkup, të cilat janë shitur me çmime të tregut, dhe pohoj se për pesë vite për shkak të infrastrukturës së dobët do të ndikojë në jetën e popullatës që ka blerë atje banesë. E cila gjë për momentin nuk mund të shihet. Apelojmë që lokacioni të mos jetë kusht primar, por të shihet edhe cilësia e ndërtimit”, tha Serafimovski./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button