Kryetarja e Shkupit me shumë pak vota në komunën që udhëheq

Kryetarja e Shkupit me shumë pak vota në komunën që udhëheq

Danela Arsovska, aktulisht kryetarja e Shkupit, në zgjedhjet parlamentara me partinë e saj “Alternativa e re”, në Qytetin e Shkupit, ka marrë vetëm mbi 2000 vota.

Në njësinë 1, ajo ka siguruar 1.571 vota apo 0,85%, ndërsa në Njësinë 2 ajo ka marrë 1109 vota apo 0,63%.

Kujtojmë se Arsovska në zgjedhjet lokale të vitit 2021, ajo pati kandiduar si kandidate e pavarur në Qytetin e Shkupit, dhe ka arritur të fitojë./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button