KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot duhet të shqyrtoj ankesën e Frontit Evropian për rivotimin në vendvotimin 2101 në fshatin Llërc të Komunës së Zhelinës.

Deri tek KSHZ-ja nuk janë dorëzuar ankesa të tjera për rivotimin e 22 majit në shtatë vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore.

Kujtojmë se pas rivotimit në qendrën e votimit 2101 në Larcë të Zhelinës, Koalicioni “Fronti Europian” ka humbur një deputet në krahasim me rezultatet e 8 majit, ndërsa Koalicioni “VLEN” ka fituar një deputet.

LEXO EDHE:

Back to top button