(Foto) Kthehen mërgimtarët, në Tabanoc pritet deri në 6 orë

(Foto) Kthehen mërgimtarët, në Tabanoc pritet deri në 6 orë

Fluksi i mërgimtarëve kësaj here për tu kthyer nga pushimet që kishin në vendlindje, ka krijuar përsëri kolona të gjata pritjeje në pikat kufitare. Për momentin në kufirin Maqedoni-Serbi presin rreth 30 autobusë dhe 5 kolona të gjata me vetura. Sipas pasagjerëve të cilët kanë dërguar fotografi në redaksinë tonë, pritjet me autobus zgjasin deri në 6 orë, ndërsa veturat disa minuta.

 

LEXO EDHE:

Back to top button