Kuvend, debatohet për 60 orë punë në javë

Kuvend, debatohet për 60 orë punë në javë

Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale do të shqyrtoj në fazën e leximit të dytë propozim-Ligjin për marrëdhënie pune, përkatësisht zgjatjen e orëve të punës në raport javor. Mbledhja është thirrur për në ora 13:00.

LEXO EDHE:

Back to top button