Kuvend, përfundoi debati për rikonstruimin e Qeverisë

Kuvend, përfundoi debati për rikonstruimin e Qeverisë

Ka përfunduar debati në Kuvend për rikonstruimin e Qeverisë. Kuvendi pritet të votojë së shpejti edhe emrat e fundit, ato të zv/ministrave të rinj, Tiron Jajaga dhe Vjollcë Berisha nga radhët e Aleancës për Shqiptarët, Viktorija Avramovska dhe Maja Manolleva nga LSDM-ja dhe Agim Nuhiu nga BDI-ja. Diskutimi mbyllet pas rreth tre javësh debat në institucionin ligjvënës në të cilin VMRO-DPMNE-ja zuri hapësirën më të madhe. Tre ditë më parë u votuan edhe katër ministrat e rinj, tre prej të cilëve janë nga Aleanca për Shqiptarët dhe një nga LSDM-ja.

LEXO EDHE:

Back to top button