Kuvend, vijon debati për buxhetin e vitit 2021

Debati mbi propozim-buxhetin për vitin e ardhshëm vazhdon në Kuvend. Deputetët e shumicës dhe opozitës për të dytën ditë me radhë debatojnë për amendamentet e propozuara. Ndërtimi i rrugëve lokale, kanalizimeve, sistemeve të furnizimit me ujë dhe projekte të ngjashme për qytetarët janë kërkesa të opozitës, pushteti me arsyetimet e tij hedh poshtë shumicën e tyre. Opozita akuzon gjithashtu se buxheti për trajtimin e ndotjes së ajrit është zvogëluar krahasuar me vitin e kaluar.

Politikisht është e papërgjegjshme të thuash që kujdesesh për mjedisin dhe të uleni këtu dhe të shikosh kolegët e juaj duke votuar kundër ndryshimeve për të përmirësuar gjendjen e mjedisit jetësor”-tha Timço Mucunski VMRO-DPMNE.

 


Me politikë nuk do të kontribuojmë asgjë përveç që doni t’u tregoni njerëzve se asgjë nuk po bëhet. Përkundrazi, dy problemet më të mëdha mjedisore të synuara në vend janë duke u zgjidhur. “

LEXO EDHE:

Back to top button