Kuvendi sot fillon seancën për zgjedhjen e qeverisë së re të propozuar nga Mickoski

Kuvendi sot fillon seancën për zgjedhjen e qeverisë së re të propozuar nga Mickoski

Rregullorja e Kuvendit parasheh se seanca për zgjedhjen e Qeverisë do të zgjasë maksimumi dy ditë. Mandatari shpjegon programin dhe propozimin për përbërjen e Qeverisë. Votimi për zgjedhjen e Qeverisë bëhet sipas propozimit për përbërjen e Qeverisë në tërësi, me votim publik, më së voni në orën 24:00. Qeveria zgjidhet nëse pro ka votuar shumica e numrit të përgjithshëm të deputetëve.

LEXO EDHE:

Back to top button