Ky është projekti që do ta afrojë Ulqinin me Velipojën në 1 kilometër

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka postuar në Facebook projektin e Urës së Bunës, që pritet të afrojë Ulqinin me Velipojën nga 73 kilometra, në vetëm 1 kilometër.

Abazoviq ka arritur sot marrëveshje në Ohër me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, për këtë projekt.

“Shikoni si do të duket ura në lumin Buna. Projekt i përbashkët mes Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Malit të Zi“, shkruan Abazoviq në Facebook.

“Historinë e urës e nisëm gjatë vizitës sime të parë në Shqipëri vitin e kaluar. Sot në Ohër, kryeministri i Shqipërisë #EdiRama dhe unë prezantuam një projekt që do t’i afrojë Ulqinin dhe Velipojen në vetëm 1 km nga distanca e mëparshme prej 73 km. Ne krijojmë vlera të reja, ndërtojmë një Ballkan Perëndimor ndryshe”, shkroi Abazoviq

LEXO EDHE:

Back to top button