LaMello Ball, regjistron rekord të ri në NBA

LaMelo Ball është basketbolliti më i ri në historikun e NBA, i cili arrin të regjistrojë “tripëlll-dabëll”. Basketbollisti i Sharlot Hornets, LaMelo Ball me 19 vjetë e 140 ditë, mbylli takimin me Filadelfinë duke regjistruar 22 pikë, 12 kërcime dhe 11 asiste. Rekordi i mëparshëm ishte në pronë të Merkel Fulltzit nga Filadelfia, që shënoi “tripëll dabëll” në moshën 19 vjetë dhe 317 ditë.

- Advertisment -

Kujtojmë se një ndër basketbollistët më të mirë në NBA, Lebron Xhejms, arritjen e trefisht të pikëve, kërcimve dhe asisteve e ka shënuar me 20 vjetë dhe 20 ditë.

LEXO EDHE:

Back to top button