Lemza – po ju përmend dikush apo keni problem me shëndetin, arsyet pse nuk ju “lë” rehat dhe metodat se si ta largoni

Lemza – po ju përmend dikush apo keni problem me shëndetin, arsyet pse nuk ju “lë” rehat dhe metodat se si ta largoni

Lemza është kontraktim i përsëritur dhe i pakontrollueshëm i diafragmës, strukturës së muskujve poshtë mushkërive tuaja.

Diafragma shënon kufirin midis gjoksit dhe barkut, dhe gjithashtu rregullon frymëmarrjen. Kur diafragma juaj tkurret, mushkëritë tuaja marrin oksigjen. Kur diafragma juaj relaksohet, mushkëritë tuaja lëshojnë dioksid karboni, shkruan HealthLine.

LEXO EDHE:

Back to top button