fbpx

Alsat mëson: Lirohen nga paraburgimi vëllezërit Useini nga Ohri

Është liruar nga paraburgimi biznesmeni dhe njëherit këshilltar i BDI-së në Këshillin Komunal të Ohrit, Nefi Useini dhe vëllai i tij Ibro Useini. Ata janë lëshuar me garanci bankare prej 850.000 euro, mëson Alsat. Një vendim të këtillë e ka miratuar Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore në Ohër, pas çka tani dy vëllezërit prej mbrëmë janë në liri.

LEXO EDHE:

Back to top button