Masat antiCovid për hyrje në Greqi vazhdohen edhe për një javë

Rregullat aktuale për hyrje në Greqi, të cilat vlejnë edhe për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjegjësisht dokument i nevojshëm për Kovid-19 dhe PLF formular të plotësuar, por edhe testim i obligueshëm në pikat e hyrjes për ata të cilët udhëtojnë me test negativ, janë vazhduar për edhe për një javë, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button