Masat ekonomike nga pako e katërt nuk do të jenë të mjaftueshme për përmirësimin e ekonomisë

Pakoja e katërt e masave ekonomike ka gjasa të mos jetë e mjaftueshme për të përmirësimin e ekonominë pas goditjeve nga pandemia. Zëvendëskryeministri për Çështjet Ekonomike, Fatmir Bytyqi theksoi se Qeveria do të punojë nëse është e nevojshme edhe për pakon e pestë të masave ekonomike, varësisht nga efekti i masave nga pakoja e katërt.

- Advertisements -

Bytyqi theksoi se Qeveria do të përmbushë nevojat e investitorëve të huaj dhe do të harmonizojë detyrimet doganore me Bashkimin Evropian, si një nga kërkesat kryesore të investitorëve në vend.

LEXO EDHE:

Back to top button