Masat restriktive të KSI-së në seancë qeveritare

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë do të shqyrtohen propozimet e Komisionit për Sëmundje Infektive (KSI). Komisioni në fjalë vendosi që t’i rekomandoj Qeverisë një pako të re të masave restriktive për periudhën nga 18 dhjetori deri më 21 janar, me qëllim që të shmanget rritja e numrit të të infektuarve me Kovid-19 gjatë festave. Propozohet që objektet hotelierike të mbyllen në ora 18:00 në vend të 21:00 dhe të mos ketë grumbullime nëpër shtëpi dhe jashtë saj.

LEXO EDHE:

Back to top button