“Matura shtetërore”, Carovska: Nuk kam zgjidhje tjetër, më duhet të zbatoj ligjin

Ministrja e Arsimit, milla Catovska në një intervistë për MIA ka deklaruar se si ministre e arsimit nuk ka opsion tjetër përveç se të zbatoj ligjin, që në fakt nënkupton zbatimin e maturës shtetëror.
“Unë kam obligim si ministre e Arsimit dhe Shkencës që të zbatoj Ligjin. Ligji është i qartë, matura shtetërore është pjesë e zgjidhjes ligjore”, deklaroi ministrja e Arsimit, Milla Carovska.  Carovska përsëriti atë që thotë në çdo ngjarje publike kohëve të fundit, e ajo është se matura shtetërore është obligim për të gjithë ata që dëshirojnë të vazhdojnë arsimin e lartë në shtet apo jashtë vendit.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button