Mbërriti nga Izraeli avioni me shtetasit e Maqedonisë

Mbërriti nga Izraeli avioni me shtetasit e Maqedonisë

Pak më parë në aeroportin e Shkupit mbërriti avioni me shtetasit e Maqedonisë të cilët ndodheshin në Izrael. Së bashku me ta u evakuuan edhe shtetas të Shqipërisë dhe Serbisë.

LEXO EDHE:

Back to top button