Mbledhja e G7 për Inteligjencën Artificiale, Papa Françesku do të jetë i pranishëm

Mbledhja e G7 për Inteligjencën Artificiale, Papa Françesku do të jetë i pranishëm

Është hera e parë që një Papë merr pjesë në një takim të G7 . Pjesëmarrja e tij do të ketë të bëjë me një diskutim mbi inteligjencën artificiale .

“Falënderoj nga zemra Papa Françeskun për pranimin e ftesës, prania e tij shton vlerë të konsiderueshme për vendin tonë dhe për të gjithë Grupin e Shtatë”, theksoi Meloni.

 

LEXO EDHE:

Back to top button