Mbledhje e Komisionit kuvendor për Çështje Evropiane

Mbledhje e Komisionit kuvendor për Çështje Evropiane

Në Kuvend sot mbledhje do të mbajë Komisioni për çështje evropiane.

Në rend dite para anëtarëve të Komisionit janë Projektligji për Mbrojtjen e Konsumatorit, Projektligji për Kërkesat Teknike për Produktet dhe Vlerësimi i Konformitetit, Projektligji për Inspektimin Financiar në Sektorin Publik, si dhe Projektligji për Ndryshimet dhe Plotësimet e Ligjit për kontrollin kufitar.

LEXO EDHE:

Back to top button