Më ftohtë në Mavrovë -9 gradë, më shumë borë në Kodrën e Diellit rreth 40 centimetra

Temperatura të ulëta këtë mëngjes janë regjistruar pothuajse në të gjithë vendin, ndërsa temperatura më e ulët është matur në Mavrovë – 9 dhe në Berovë dhe Kriva Pallankë – 8 gradë. Temperatura në Krushevë ishte -7 gradë, në Prilep, Vinicë dhe Kumanovë -5, në Shtip dhe në Tetovë -4, Shkup-Petrovec -3, Lugina e Shkupit, Strumicë dhe Dibër -2, në Demir Kapi dhe Dojran – 1, në Gjevgjeli një, në Ohër zero gradë dhe në Pretor dy gradë Celsius.

LEXO EDHE:

Back to top button