Më në fund: YouTube merr një opsion që e kanë tashmë shumë aplikacione

YouTube po përgatit një veçori shumë të dobishme për të gjithë ata që i zë gjumi duke parë video.

Funksioni “Sleep timer” nuk është asgjë e re – ai është përdorur për një kohë të gjatë, për shembull, nga pajisjet televizive dhe së fundmi nga shumë aplikacione transmetimi.

Megjithatë, funksioni nuk ka mbërritur ende në YouTube, por duket se kjo do të ndryshojë së shpejti.

Siç raportohet nga faqja e internetit Android Authority, në versionin Android 19.25.33. funksioni “Sleep timer” do të jetë i disponueshëm dhe duhet të jetë e mundur të caktohen orët dhe/ose minutat derisa muzika të fiket.

Nëse dëshironi të shikoni pak më shumë, “mund të rivendosni kohëmatësin ose të zgjidhni “mbaroi” për të vazhduar shikimin,” thotë përshkrimi i funksionit (i cili është ende në zhvillim).

Dhe ndërsa përdoruesve të Android u është dashur prej kohësh të përdorin aplikacione të jashtme për një funksion të tillë, ata me iPhone tashmë kanë një kohëmatës të integruar në telefonin e tyre dhe prej andej mund të zgjedhin “kur mbaron kohëmatësi > ndalo së luajturi” për çdo përmbajtje mediatike.

LEXO EDHE:

Back to top button