Mickoski tha se për çfarë është i gatshëm të bisedojë me Bullgarinë

Lideri i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat ka thënë se është i gatshëm të diskutojë me palën bullgare për mundësitë që dy vendet të ecin disa shekuj përpara, e jo duke u përpjekur për të gjetur zgjidhje për diçka që ka ndodhur shekuj më parë.

- Advertisements -

“Nuk do të gjejmë zgjidhje për diçka që ka ndodhur dy-tre shekuj më parë e cila do të jetë e pranueshme për ju dhe mua. Jam gati të flas për të gjetur zgjidhje që do të na çojë dy-tre shekuj përpara. Le të flasim për ndërtimin e korridoreve, hekurudhave, autostradave, bashkëpunimin ekonomik, turizmin…unë jam i gatshëm të flas menjëherë për këtë. Si mund të shkojmë përpara dy-tre shekuj”, tha Mickoski.

LEXO EDHE:

Back to top button