Miftari: Mënyra se si zhvillohet matura është rigoroze, zgjidhje më e mirë testimi pranues

Miftari: Mënyra se si zhvillohet matura është rigoroze, zgjidhje më e mirë testimi pranues

Profesori Naser Miftari, vlerëson se mënyra se si zhvillohet matura shtetërore për momentin është rigoroze dhe në vend që një akt solemn për përfundimin e shkollimit të mesëm, ajo paraqet stres dhe ngarkesë për nxënësit. Sipas tij, matura do të arsyetonte qëllimin nëse do të ishte maturë ndërkombëtare. Profesori Miftari vlerëson se testimi pranues në fakultete do të ishte zgjidhja më e mirë./Alsat.mk

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button