Milloshoski e denoncon Valmir Hazirin, e akuzon për gjuhë të urrejtjes

Milloshoski e denoncon Valmir Hazirin, e akuzon për gjuhë të urrejtjes

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milososki ka denoncuar sot në stacionin policor “Qendër” në Shkup, sekretarin shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri, të cilin e akuzon për gjuhë të urrejtjes dhe kërcënime ndaj tij.

Sipas deputetit të VMRO-DPMNE-së, Antonio Miloshoski, Aziri mbrëmë në profilin e tij në Facebook ka bërë thirrje për dhunë fizike ndaj tij.

LEXO EDHE:

Back to top button