Mori pjesë në festë gjatë shtrëngimit të masave, kërkohet dorëheqja e Boris Johnson

Kjo pasi ai pranoi se kishte marrë pjesë në një festë gjatë periudhës së bllokimit.

Johsnon kërkoi falje dhe tha se e kuptonte tërbimin e publikut. Anëtarët e kabinetit, përfshirë zëvendëskryeministrin Dominic Raab, u mblodhën sot rreth Johnson.

Douglas Ross dhe mbështetësi i lartë William Wragg i kanë bërë thirrje atij të largohet.

Dan Poulter, i cili punon edhe si psikiatër, tha: “Jam i kënaqur që kryeministri kërkoi falje, por nuk është shumë ngushëllim për ata prej nesh që u kujdesëm për pacientët në vijën e parë të NHS dhe i pamë ata të vdisnin nga Covid”.

LEXO EDHE:

Back to top button