fbpx

MPB: 399 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse


Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikë së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 399 shkelje për mos-mbajtje të maskës. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button