fbpx

MPB: 525 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 525 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë rekomandimet dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button