MPB: Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 644 gjoba për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (20/21.12.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 644 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button