fbpx

MPB-ja regjistron 437 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse


Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 437 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dh zbatojnë protokollet dhe masat e miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button