MPB-ja vazhdon kontrollet e shtuara në trafik, sanksionohen 197 vozitës në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (27.12.2020) ka vazhduar me aktivitetet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 197 gjoba dhe atë: 19 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 12 për makina të paregjistruara, 14 gjoba për përdorimin e telefonit gjatë vozitjes. Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se kanë shqiptuar edhe 10 gjoba për vozitje në gjendje të dehur, 38 për parkim të parregullt dhe 7 për mosmbajtje të maskës.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button