MPB: Janë identifikuar policët dhunues

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se tashmë ka identifikuar policët të cilët janë kapur në video derisa po rrihnin një qytetarë, duke shkelur të gjitha procedurat ligjore. MPB nuk jep informacione se në cilin qytet ka ndodhur ngjarja, dhe cilit stacion policor i takojnë policët në video.

- Advertisment -

Në lidhje me: Policia rrah brutalisht një person në mes të rrugës

“MPB tashmë ka identifikuar identitetin e pjesëmarrësve në ngjarje dhe ka marrë masa dhe aktivitete për zbardhje të plotë të rastit për çka publiku do të informohet me kohë”, theksojnë nga MPB.

LEXO EDHE:

Back to top button