MPB: Ndalohen tubimet në ambiente të hapura dhe të mbyllura gjatë festave

Ministria e Brendshme u kujton qytetarëve se është e ndaluar organizimi dhe mbajtja e festimeve dhe ahengjeve në vende dhe zona publike, si dhe organizimi dhe mbajtja e çdo lloji tjetër festimesh dhe tubimesh në ambiente ​​të hapur dhe të mbyllur nga individë apo kompani, veçanërisht deri më 21 janar të vitit 2021.

- Advertisment -

Ministria e Brendshme informon se këto ndalime dhe kontrollet e shtuara për të mbrojtur shëndetin e popullatës nga COVID 19, e që shkaktohet nga SARS COV 2.

– Me qëllim të respektimit të plotë të dekreteve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut , Ministria e Brendshme informon qytetarët se numri i telefonit pa pagesë 0800-00-201 dhe adresa e e-mailit [email protected] janë akoma në funksionim, ku mund të raportojë grupimet dhe ahengjet e organizuar, informon Ministria e Brendshme.

LEXO EDHE:

Back to top button