Sanksionohen 116 vozitës në territorin e Shkupit

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (03.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit ka gjobitur 116 vozitës dhe atë: 6 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes. MPB-ja ka shqiptuar edhe 6 gjoba për tejkalim në të kuqe në semaforë, 4 për drejtim të mjetit në gjendje të dehur dhe 57 për parkim të parregullt. Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për kujdes më të madh në trafik.

LEXO EDHE:

Back to top button