MPB: Sanksionohen 176 vozitës në Karposh

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.11.2020) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik. Ne territorin e Komunës së Karposhit janë shqiptuar 176 gjoba, mes të cilave 24 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi, 15 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta dhe 6 sanksione për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja njoftojnë se aktivitetet e shtuara do vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj edhe apelojnë deri tek të gjithë vozitësit që të respektojnë rregullat dhe të kontribuojnë për siguri më të madhe në trafik.

LEXO EDHE:

Back to top button