Zona industriale në Vizbeg sot pa ujë

Sot që nga ora 09:20 zona industriale në Vizbeg do të mbetet pa ujë.

Siç informojnë nga N.P. “Ujisjellësi dhe Kanalizimet”-Shkup, arsyeja është defekti në rrugën 5/4 në rrugën 1550

Furnizimi me ujë do të ndërprehet deri në danimin e defektit.

LEXO EDHE:

Back to top button