N.P. “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

N.P. “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

Uji në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht i rregullt, njoftoi sot Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

Sipas raportit javor për cilësinë dhe sigurinë e ujit të pijshëm të marrë nga analizat e kryera në Sektorin për Kontroll Sanitar, të realizuara nga 19 shkurti deri më 23 shkurt të vitit 2024, të gjitha mostrat e analizuara korrespondojnë me Rregulloren për kërkesat për sigurinë dhe cilësinë e ujit të pijshëm.

Për analizë janë marrë 186 mostra për analizë fiziko-kimike dhe 186 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 42 pika matëse në qytetin e Shkupit.

LEXO EDHE:

Back to top button