Në Bogorodicë pritja për dalje nga Maqedonia është rreth 40 minuta

Në Bogorodicë pritja për dalje nga Maqedonia është rreth 40 minuta

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesë dhe në rrugë të thata.

“Në vendkalimin kufitar Bogorodicë koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 40 minuta. Në vendkalimin kufitar Tabanoc koha e pritjes për hyrje në vend është rreth 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, thonë nga LAMM.

Në autostradën A2: Shkup – Ohër – Shkup, gjatë fundjavës është i ndaluar qarkullimi i automjeteve të rënda, pesha totale e të cilave kalon 7,5 tonë, në intervalet e mëposhtme: e premte nga ora 15:00 deri në ora 22:00, e shtunë nga ora 07:00. 00 deri në 12:00 dhe nga ora 18:00 deri në 24:00 dhe të dielën nga ora 07:00 deri në 22:00.

LEXO EDHE:

Back to top button