Në Gjykatën Penale vazhdon sot gjykimi ndaj Muhamed Zeqirit

Në Gjykatën Penale vazhdon sot gjykimi ndaj Muhamed Zeqirit

Në Gjykatën Penale të Shkupit, sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën në të cilën akuzohet ish sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zekiri.
Seanca e kaluar, u shty pasi që Zeqiri, sipas mendimit të mjekëve, nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Gjykimin po e udhëheq gjyqtarja Fanka Jançuleva – Mihailovska. E njëjta gjykatëse aktualisht po gjykon edhe ish-sekretarin e përgjithshëm të qeverisë, Dragi Rashkovski.

Sipas aktakuzës, Zeqiri si sekretar i përgjithshëm i qeverisë ka lidhur privatisht kontrata për shërbime konsulente për analizimin e situatave në postë dhe hekurudha. Konkretisht ai akuzohet se ka dëmtuar buxhetin e shtetit me mbi një milion euro.

LEXO EDHE:

Back to top button