Në “Tabanoc”, për hyrje në vend pritet rreth 30 minuta

Për shkak të drekuentimit të shtuar të automjeteve në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, për të hyrë në vend pritet rreth 30 minuta. Në pikat e tjera kufitare, nga pala maqedonase, nuk ka më vonesa, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë. Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane po zhvillohet normalisht, ndërkaq trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë. Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoninë e Veriut po zhvillohet pa pegensa dhe nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

 

LEXO EDHE:

Back to top button