Në Tabanoc për hyrje në vendin tonë pritet rreth 40 minuta

Në Tabanoc për hyrje në vendin tonë pritet rreth 40 minuta

Për shkak të rritjes së frekuentimit të makinave në vendkalimin kufitar Tabanoc për hyrje në vendin tonë pritet rreth 40 minuta, ndërsa në vendkalimin Bogorodica për dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta, kështu njofton Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, sipas së cilës në vendkalimet tjera të vendit nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje në vendi, përveç kryerjes së formaliteteve doganore.

LEXO EDHE:

Back to top button