Në Tabanocë për hyrje në vend pritet deri në një orë

Në Tabanocë për hyrje në vend pritet deri në një orë

Në vendkalimin kufitar Tabanovc mëngjesin e sotëm për hyrje në vendin tonë pritet nga 40 deri në 60 minuta, ndërsa në pikën kufitare Bogorodicë 20 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, njoftoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

LEXO EDHE:

Back to top button