fbpx

Në Zagreb 49 fëmijë të infektuar me Kovid-19

Në Zagreb, 49 fëmijë në institucionet arsimore janë infektuar me koronavirusin e ri.

Sipas Sektorit urban për arsim, dy fëmijë nga kopshtet dhe tetë të punësuar janë infektuar me virusin. Njëmbëdhjetë fëmijë dhe gjashtë të punësuar janë infektuar në shkollat fillore, ndërsa 206 nxënës janë në vetë-izolim.

Në shkollat e mesme 36 nxënës janë të infektuar, si dhe shtatë të punësuar, ndërsa 120 nxënës janë në vetë-izolim.

LEXO EDHE:

Back to top button