Nëse nuk e keni ditur, ja çfarë ndodh me bagazhin tuaj pasi e kontrolloni atë në aeroport

Nëse nuk e keni ditur, ja çfarë ndodh me bagazhin tuaj pasi e kontrolloni atë në aeroport

TikToker Thomas Miller vendosi të instalojë një kamerë në valixhen e tij për të zbuluar se çfarë ndodh pas kontrollit në aeroport, domethënë në rrugën e bagazhit për në aeroplan.

Pasagjerët shpesh dorëzojnë bagazhet e tyre në check-in, dhe valixhe më pas shkon në një rrip transportieri brenda aeroportit. Rrugës për në avion bën disa kthesa dhe zbret duke kaluar pranë punonjësve të aeroportit.

Kjo video u kujtoi disa përdoruesve të TikTok skenat nga filmi i animuar Toy Story 2, të cilat zhvillohen në shiritat transportues të aeroportit.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight – David Kushner

Vitin e kaluar, një tjetër TikToker bëri diçka të ngjashme dhe u ofroi ndjekësve të tij një “shikim prapa skenës”, një video që tregon bagazhet duke u ngarkuar në një avion.

DJ Sugue, një punonjës aeroporti, poston klipe të punës së tij dhe quhet “ramp guy”. Ai regjistroi procesin e ngarkimit të avionëve të pasagjerëve dhe mallrave.

@djsugue I love it when you have a snakebelt because it makes it easier to load a flight ❤️✈️🧳 #fyp #travel #aviation #airport #avgeek ♬ original sound – allierockk

Në një nga klipet e tij, ai tregon gjithashtu se çfarë ndodh me bagazhin pasi pasagjerët e dorëzojnë atë në check-in.

Disa përdorues janë interesuar edhe se ku janë akomoduar kafshët që udhëtojnë me pronarët e tyre në aeroplan dhe ai ua ka zgjidhur atë “dilemë”.

@djsugue Replying to @Maryrose did you know that the pilot usually sets the bulk/belly on a room temperature when theres animals in it ✈️🐶#foryou #baggage #rampagent #airportlife #foryoupage #travel #tips ♬ Halloween ・ cute horror song – PeriTune

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button