Nesër do të vendoset për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjisë nesër do të vendosë për çmimet e reja të derivateve të naftës. Sipas vendimit të fundit të KRRE, nafta dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri janë liruar për dy denarë.Çmimi me pakicë i mazutit M-1 NS është ulur për 1,263 den/kg, ndërsa çmimi i benzinës ka mbetur i pandryshuar.

Këto janë çmimet aktuale të karburanteve:

Benzin motori EUROSUPER BS – 95 86,50 (den/litër)
Benzin motori EUROSUPER BS – 98 88,50 (denar/litër)
Karburanti dizel EURODIESEL BS (D-E V) 88.00 (denarë/litër)
Naftë ekstra e lehtë 1 (EL-1) 83.50 (dena/litër)
Mazut M-1 NS 41,783 (denarë/kilogram)

LEXO EDHE:

Back to top button