Nesër në ALSAT – Program 200 sjellë një rrëfim të rrallë me kirurgun Ferit Muharemi

Nesër në ALSAT – Program 200 sjellë një rrëfim të rrallë me kirurgun Ferit Muharemi, Ferit Murati, Nedim Bajrami dhe rasti në Onkologji

Është e rrallë të kesh dajë një nobelist si Ferit Murati, i cili ndërroi jetë pak ditë më parë. Është po aq e rrallë edhe të kesh punuar me një të tillë.

Këtë fat e ka pasur kirurgu nga Gostivari Ferit Muharemi. I cili ndërkohë është daja i futbollistit të kombëtares shqiptare Nedim Bajrami.

Por ajo që i lidh këta njerëz nuk është aq shumë familja, por puna e madhe për të arritur sukseset në jetë.

Ndiqni intervistën jo tipike, të dielën në ora 18.00 në ALSAT me kirurgun Ferit Muharemi, i cili flet edhe rastin e fundit në onkologji, ku personeli mjekësor akuzohet se ka keqpërdorë ilaçet e të sëmurëve me kancer.

 

LEXO EDHE:

Back to top button