Nga e hëna Roma nis vaksinimet kundër lisë së majmunit

Nga e hëna Roma nis vaksinimet kundër lisë së majmunit

Nga e hëna e datës 8 gusht, Instituti Spallanzani do të nisë vaksinimin kundër lisë së majmunëve, për kategoritë e përcaktuara nga ministria e Shëndetësisë.

Kjo është bërë e ditur nga rajoni i Lacios.

Ata që bëjnë pjesë në kategoritë e renditura në qarkore (personeli laboratorik me ekspozim të mundshëm të drejtpërdrejtë ndaj virusit homoseksualët, transgjinorët, biseksualët dhe burrat e tjerë që kryejnë marrëdhënie seksuale me burra (MSM), të cilët bëjnë pjesë në disa kategori specifike rreziku) mund të rezervojnë duke dërguar një email të publikuar nga ministria e Shëndetësisë.

LEXO EDHE:

Back to top button