Nga mesnata çmime të reja të derivateve

Nga mesnata çmime të reja të derivateve

Komisioni Rregullator Për Energjetikë solli vendimin, me të cilin bëhet ulja respektivisht rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,19% në raport me vendimin e datës 31.10.2022.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulet për 3,00 den/litër, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 2,00 den/l.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, të EURODIZELIT (D-E V) dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë.
Nga data 4.11.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95            90,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98            94,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)        99,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 93,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 50,067 (denarë/kilogram)

LEXO EDHE:

Back to top button